• expertise
  • orientation du service
  • amabilité

The Pack

The Pack is een jong bedrijf, bestaande uit Maikel en Stefan Peeman, beide heren zijn gehuisvest aan de Zeeuwse Kust. De 2 broers met passie voor de wielersport hebben enkele jaren geleden na hun eigen ervaringen op de fiets een case ontwikkeld speciaal om essentiële spullen mee te nemen. Denk daarbij aan het meenemen van een telefoon, losgeld, en een plaksetje. De case zorgt ervoor dat waardevolle spullen onder alle weersomstandigheden droog blijven en daarnaast nog steeds gemakkelijk in de achterkant van een fietsshirt past.
De case bleek al snel een groot succes te zijn en steeds meer fietsfanaten zijn hier enthousiast over. Ook het ontwerp is praktisch en vanuit sportief oogpunt ontwikkeld.

Naast de essential case is het assortiment van The Pack uitgebreid met meerdere bike-pack modellen, waaronder de frametas met stevig materiaal en voldoende opbergruimte. Deze is zo ontwikkeld dat het bevestigen erg eenvoudig is en de tas op nagenoeg alle fietsen is te monteren.
Het andere populaire model is de handle-bar bag, een kleine tas die gemonteerd wordt aan het stuur. Ideaal voor gravel tochten waar het comfortabel is om meer voeding mee te nemen en bijvoorbeeld een windjack.


Essentials Case

De Pack Essentials Case is een one size fits all, hoge kwaliteit case die precies in het zakje achterop een fietsshirt past. De case is waterbestendig en heeft handige compartimenten om waardevolle spullen in op te bergen. Zo is er een telefoonhouder, een pasjeshouder, een afsluitbaar vakje voor geld en sleutels en het grote hoofdcompartiment voor grotere benodigdheden als een binnenbandje, bandenlichters, co2 patroon met koppelstuk en eventueel een multitool. De case is zo ontworpen dat ook de grootste smartphone er veilig in passen.

Snackbag Stuurtas

Naast de Essentials Case kwam al snel de Handle Bar bag. Een stuurtas die gemakkelijk te monteren is en die voldoende ruimte bied om bijvoorbeeld sportvoeding, binnenbandjes en een windjackje mee te nemen. De handle bar bag is er in verschillende kleuren. Een leuk detail aan de Handle Bar bag is de mogelijkheid om persoonlijke patches aan de zijkant van de tas te bevestigen met klittenband waardoor de tas uniek is.
Bijgeleverd zit een schouder trap waardoor de Handle Bar bag makkelijk te dragen is wanneer je de fiets afstapt.

All Weather Gear

Maak kennis met onze The Pack AWG collectie. Bestaande uit een frametas, stuurtas en zadel tas. AWG staat voor All Weather Gear. Deze tassen zijn gemaakt om alle weersomstandigheden te weerstaan: van nat en winderig tot droog en stoffig. De tas houdt alles wat je erin bewaart droog en schoon.

De AWG tassen zijn gemaakt van waterdicht materiaal met getapete naden en hebben een waterdichte reflecterende YKK rits, waardoor de tas bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit specifieke materiaal is gekozen omdat het super gemakkelijk schoon te maken is, zodat je de tas er goed uit kunt laten zien, zelfs nadat je hem in de meest verschrikkelijke omstandigheden hebt gebruikt.

Onze AWG frametas bevat een apart vak dat sluit met een rits, een vak dat sluit met een velcroband en een sleutelhanger. In de tas passen gemakkelijk al je essentiële spullen, zoals je telefoon, portemonnee, binnenbanden, sleutels, snacks enz.

Je bevestigt de frametas aan je fiets met twee klittenbanden aan de bovenkant en een elastisch koord aan de voorkant. Dankzij het formaat past de frametas op bijna alle fietsen en maten.

Meer The Pack?

Wil je meer informatie over The Pack? Ga naar www.thepack.cc
Meer informatie over de producten? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact op met 2moso: sales@2moso.com of + 31 (0) 105903070.
Login

 


Mot de passe oublie?

Entrez votre adresse e-mail ci-dessous. Vous recevrez un e-mail de notre part avec lequel vous pourrez réinitialiser votre mot de passe.

 
Panier

uw winkelwagen is leeg