• expertise
  • orientation du service
  • amabilité

OpenComm Black

Prix de liste incluant la TVA€ 189,95

Veuillez vous connecter pour passer une commande.

Shokz, voorheen AfterShokz, is nog steeds hetzelfde merk dat je hebt leren kennen en waarvan je bent gaan houden.
Geniet van pijnvrij luisteren met niets in of over je oren. De OpenComm draadloze bone conduction headset is ontworpen om duidelijk en effectief te kunnen communiceren op het werk, maar ook daarbuiten.

Blijf je bewust van je omgeving op elke werklocatie met de open-ear headset. Deze headset is ontworpen met 7e generatie bone conduction technologie en QCC3024-chip en levert audio van hoge kwaliteit en helpt je zo verbonden te blijven terwijl je onderweg bent, op locatie of achter je bureau zit.

OPEN-EAR ONTWERP, DE HELE DAG COMFORTABEL
Met de OpenComm kun je naar audio luisteren zonder dat je iets in of over je oren hebt. Dankzij het open-ear ontwerp is er geen risico op oorontsteking en uw oren ondervinden slechts de geringste druk van de geleiders, hierdoor kun je de koptelefoon de hele dag lang comfortabel dragen. Omdat je oor open blijft voor omgevingsgeluid, blijf je je bewust van wat er in de omgeving gebeurt, zelfs terwijl je luistert en praat.

RUISONDERDRUKKENDE, VERSTELBARE MICROFOON
De OpenComm is uitgerust met een noise-cancelling microfoon, die achtergrondgeluiden minimaliseert en selectief luisteren verbetert.
De microfoon kan 250 graden worden gedraaid en dus gemakkelijk worden aangepast aan jouw voorkeur. En met een afstand van slechts 6 cm tot je mond is hij zo gepositioneerd dat hij alles wat je zegt gemakkelijk opvangt en versterkt. Ontworpen voor duidelijke en effectieve communicatie; door het wegfilteren van achtergrondgeluid levert de OpenComm meerdere voordelen voor zowel de beller als de persoon aan de andere kant van de lijn.

UITSTEKENDE GELUIDSKWALITEIT, UNIEKE LUISTERERVARING
De OpenComm is uitgerust met Qualcomm 3024-chips die complexere geluiden en een betere afstemming ondersteunen. De koptelefoon is uitgerust met Premium Pitch TM 2.0 audio technologie en wordt verder ondersteunt met de 7e generatie bone conduction technologie, waardoor frequenties in het midden- en hoge bereik volledig helder te horen zijn, perfect voor de menselijke stem.

8 UUR BATTERIJDUUR EN TOT 16 UUR SPREEKTIJD
De OpenComm biedt 8 uur aan batterijduur en 14 dagen standby-tijd. Als je de OpenComm gebruikt als een input-only apparaat (bijv. voor het hosten van een live-stream), geeft de koptelefoon je tot 16 uur spreektijd. Zelfs lange vergaderingen is voor de OpenComm geen enkel probleem.

5 MINUTEN OPLADEN GEEFT TOT 2 UUR GESPREKSTIJD
Snelladen is ongelooflijk handig wanneer je dringend je koptelefoon nodig hebt. De OpenComm is Shokz' eerste product met een ingebouwde snellaadfunctie. Het duurt slechts 60 minuten om de koptelefoon volledig op te laden en met slechts 5 minuten snelladen heb je tot wel tot 2 uur spreektijd. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over een lege batterij.

ÉÉN KNOP, MULTIFUNCTIONEEL
Voorzien van een gemakkelijk te vinden multifunctionele knop, waarmee je kunt afspelen, pauzeren, overslaan en gesprekken kunt beantwoorden met slechts één druk op de knop. Zelfs met handschoenen aan is de koptelefoon eenvoudig te bedienen.

Over Shokz (voorheen AfterShokz)
Met ingang van 29 december 2021 is de merknaam AfterShokz officieel veranderd in Shokz.
Shokz is opgericht in 2011 in Syracuse, New York, in de Verenigde Staten. Met een wereldwijde verkoop van meer dan 6 miljoen producten is Shokz marktleider op het gebied van bone conduction koptelefoons. En met meer dan 1000+ toegepaste patenten wereldwijd probeert Shokz continue de gebruikerservaring te verbeteren en bone conduction verder te innoveren.

Code articleC102BK
EAN Code0850033806366
MarqueShokz
TailleOne Size
SériesOpenComm
SexeUnisex

· OpenComm Stereo Bluetooth Headset
· Magnetic Induction Charger
· Hard Shell Case


Login

 


Mot de passe oublie?

Vul hieronder je email adres in. Je ontvangt van ons een email waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

 
Panier

uw winkelwagen is leeg