• expertise
  • orientation du service
  • amabilité

Snel kennismaken met de iPad en iPhone

Prix de liste incluant la TVA€ 12,99

Veuillez vous connecter pour passer une commande.

Heeft u kort geleden een iPad of iPhone gekocht of gebruikt u al enige tijd een iPad of iPhone en wilt u kennismaken met het apparaat en tegelijkertijd de nieuwste opties ontdekken? Dit boek is dan de ideale handleiding.

Het nieuwe besturingssysteem iOS 10 van Apple maakt van uw iPhone of iPad een apparaat dat nog handiger werkt en meer functies kent. Zo ontvangt u meldingen van apps, berichten en nieuws in het vernieuwde Berichtencentrum. U verstuurt en ontvangt e-mails en kunt deze direct beantwoorden als u dat wilt. Ook de app Berichten waarmee u sms’jes of gratis berichten verstuurt bevat diverse handige en nieuwe opties.

Maak daarnaast kennis met diverse standaardapps op de iPad en iPhone. U leert apps toevoegen en verwijderen, maar ook wisselen tussen apps. Spraakassistent Siri geeft u antwoord op uw gesproken vragen en zoekt informatie voor u op.

Vrijwel iedereen maakt weleens een foto met zijn iPhone of iPad. iOS 10 bevat ontzettend handige en leuke manieren om uw foto te bewerken. Zo kunt u met de hand op foto’s schrijven, delen ervan uitvergroten en zelfs tekstblokjes op een foto aanbrengen.

In dit boek wordt ook ingegaan op muziek. Zet muziek van uw pc op uw iPad of iPhone of gebruik Apple Music en luister naar muziek waar en wanneer u maar wilt.

Onderwerpen:

- de iPad of iPhone gebruiken
- Touch ID of toegangscode instellen
- Berichtencentrum gebruiken
- Bedieningspaneel gebruiken
- e-mail, sms en berichten
- widgets gebruiken en toevoegen
- diverse apps gebruiken, installeren en verwijderen
- Slide Over en Split View gebruiken
- Siri en Spotlight gebruiken
- werken met foto, video en muziek

Code article9789059055537
EAN Code9789059055537
MarqueVisual Steps

Login

 


Mot de passe oublie?

Entrez votre adresse e-mail ci-dessous, puis vous recevrez un e-mail de notre part avec lequel vous pouvez réinitialiser votre mot de passe.

 
Panier

uw winkelwagen is leeg