Loader

Devernir un revendeur?

plus info

Inscrivez-vous pour plus d'informations


s'inscrire!
Loader

Devernir revendeur?

Inscrivez-vous pour plus d'informations


s'inscrire!

Plus d’informations sur  Dynamic? Aller à https://dynamicbikecare.com/

Plus d’informations sur les produits? Consultez notre boutique en ligne ou contactez 2moso sur: sales@2moso.com ou +31 (0)10 590 30 70

Partagez cette page
Cliquez ici pour tous les produits

Dynamic

Dynamic is een Nederlandse producent van hoogwaardige onderhoudsproducten voor de sportieve fiets en is onder andere te zien in de UCI World Tour dankzij het partnership met Team Jumbo-Visma. Het team van Dynamic bestaat uit verschillende soorten fietsers met een missie om ervoor te zorgen dat de fietser alles heeft wat nodig is om je fiets perfect voor te bereiden op het volgende avontuur. Het merk is onderdeel van een jong bedrijf en staat sinds 2020 op haar eigen benen. Met de producten van Dynamic zorg je voor een perfect lopende fiets. Je kunt namelijk zelf nog zo goed in vorm zijn, met een slecht lopende fiets haalt de man met de hamer je net even sneller in!

Dynamic ontwikkelt al meer dan 30 jaar onderhoudsproducten voor de sportieve fiets. Dit zijn verschillende producten voor het schoonmaken, beschermen, smeren en assembleren van de fiets. Een aantal producten zijn ook verkrijgbaar in grootverpakking, specifiek bedoelt voor de werkplaats.