Loader
Loader

Devernir revendeur?

Inscrivez-vous pour plus d'informations


s'inscrire!

$title
$title
$title
$title

Charge stream global travel kit

Marque
mophie
Couleur
Black
Code article401302090
 
Prix de liste incluant la TVA€ 69,99

Veuillez vous connecter pour passer une commande.

Envoyer

Beschrijving

Geniet volledig van je mobiele levensstijl zonder je zorgen hoeven te maken of je zonder stroom komt te zitten. Deze reis oplaadset bevat alles wat je nodig hebt om draadloos op te laden in een auto, luchthaven of hotel. Plaats elke Qi-compatibele smartphone op de oplaadstroom pad-mini en het opladen begint direct. De kit bevat ook een 2,4A-muuradapter, een 2,4A-autolader en een USB-A-naar-micro-USB-kabel van 1,5 m (4,9 ft), en deze worden geleverd in een handig reistasje.

- Door het compacte ontwerp kan de set makkelijk op reis worden meegenomen en werkt hij vrijwel met elke Qi-compitabele smartphone, ongeacht de grootte of het merk
- Plaats je telefoon makkelijk op de oplaadstroommat die erbij wordt geleverd en het opladen begint onmiddellijk. De meeste hoesjes (tot 3mm) laten de stroom ook gewoon door.
- Bevat een 2,4 A wandadapter met en verwisselbare stekker om ondersteuning te bieden aan voor VK, EU, China, Australië en Noord-Amerika. Een 2,4 A autolader en 1,5m USB-A naar micro-USB-kabel om op de laten als je onderweg hebt of je bestemming hebt bereikt.
- De zachte draagtas zorgt voor een overzichtelijkheid en kan gemakkelijk in je bagage worden ingepakt
- Inhoud van de verpakking: laadstroommat mini, wandoplader met verwisselbare stekkers, autolader, 1.5m micro USB-kabel, draagtas
Geniet volledig van uw mobiele levensstijl zonder u zorgen te maken over stroompanne of contactloos contact. De oplaadset voor reisstromen bevat alles wat u nodig heeft om draadloos op te laden in een auto, luchthaven of hotel. Plaats elke Qi-compatibele smartphone op de oplaadstroom pad-mini en het opladen begint bij contact. De kit bevat ook een 2,4A-muuradapter, een 2,4A-autolader en een USB-A-naar-micro-USB-kabel van 1,5 m (4,9 ft), en deze wordt geleverd in een handig reistasje.

Bewerking voorstellenGeniet volledig van uw mobiele levensstijl zonder u zorgen te maken over stroompanne of contactloos contact. De oplaadset voor reisstromen bevat alles wat u nodig heeft om draadloos op te laden in een auto, luchthaven of hotel. Plaats elke Qi-compatibele smartphone op de oplaadstroom pad-mini en het opladen begint bij contact. De kit bevat ook een 2,4A-muuradapter, een 2,4A-autolader en een USB-A-naar-micro-USB-kabel van 1,5 m (4,9 ft), en deze wordt geleverd in een handig reistasje.

Bewerking voorstellenGeniet volledig van je mobiele levensstijl zonder je zorgen hoeven te maken om zonder stroom te maken. Deze reis oplaadset bevat alles wat je nodig hebt om draadloos op te laden in een auto, luchthaven of hotel. Plaats elke Qi-compatibele smartphone op de oplaadstroom pad-mini en het opladen begint direct. De kit bevat ook een 2,4A-muuradapter, een 2,4A-autolader en een USB-A-naar-micro-USB-kabel van 1,5 m (4,9 ft), en deze worden geleverd in een handig reistasje.


Over Google TranslateCommunityMobiel
Over GooglePrivacy en voorwaardenHelpFeedback verzenden